hye...

 about me...

 Aku sebenarnya tak tahu nak tulis apa...tapi aku tulis jelah...

       Nama aku Izyan Syifaa bt. Abdullah.. Ade beberapa orang budak panggil aku 'she-fuck' tapi aku tak marah..sabar je.. 'sabar sebahagian daripada iman'..kalau nak tau siapa budak tu..tanyalah dekat guestbook..Insya'allah aku balas.. ehem2...bersyukur aku kehadrat ilahi kerana dengan limpah kurnianya aku dapat keputusan yang memuaskan dalam UPSR..(aku x tau nak tulis ape)...sape2 yang ada cadangan untuk tulis apa...bagitau je...itupun kalau korang rajin...

   kat bawah ni..biodata aku..

 

    Nama:Izyan Syifaa Abdullah

    Tarikh Lahir:18 Jun 1996

    Tempat lahir:Gombak, Selangor

    Hobi:Chatting, baca buku, main komputer, dengar lagu(lagu jiwang2 pon minat gak)

    Cita-cita:Angkasawan, Ahli perniagaan, (Juruterbang..??)

    Makanan kegemaran:emm...tom yam kot..

    Minuman Kegemaran: air mineral

    Orang yang diminati:hahaha...secret..

    Warna kegemaran: hitam, putih, merah, biru..

     Impian: aku harap aku ada mesin masa..aku nak jumpa someone yang aku sayang sangat..

    no. telefon: secret..

 


Poll

do you think my website interesting?

yes..its very interesting.
75%
6

no..it very simple.
25%
2

Total votes: 8


this website.

Date: 29/11/2010

By: Ikhwan

Subject: baik jgak ko niew izyan

owh nie yang ko buat sebelum UPSR..hahaha

Reply

—————

Date: 08/12/2008

By: izyan

Subject: hello again

hello...sape2 yg rajin tgk a website kawan aku gak... www.28spy.webnode.com

Reply

—————

Date: 04/12/2008

By: izyan

Subject: tq..

thanx sebab sudi tengok website aku..

Reply

—————

Date: 04/12/2008

By: are fiq

Subject: yo

yo.... salam.... lame x dengar cite..
pe kaba......

Reply

—————

Date: 04/12/2008

By: hani_natasyah

Subject: hi , sorry sebab tipu you!!

hi izyan ...sorry kalau hani ada silap dengan you ...
apapun..your website is so cool ...

Reply

—————

Date: 04/12/2008

By: aini

Subject: my comment

hai..aku dh bace dh cerita tu...(till death separate us)...aku x beberape faham la dgn cerita tu...

Reply

—————

Date: 04/12/2008

By: dokter cinta

Subject: komen 4 your

yo..hye..sje je nak bgi komen kat website ko ni...

Reply

—————

Date: 29/10/2008

By: izyan

Subject: comment please..

hai..please comment my website ok..

Reply

—————





Tags

  1. Dunia

News

Doraemon

30/10/2008 18:08
Where to start? Doraemon apparently first appeared in 1969 or 1970 (it ran as a manga series starting about 1974), with the infamous something-wonderful-pops-out-of-the-desk-drawer story. Since then, it has gone on to become one of Japan's most popular and well-loved manga series, and Doraemon is...

—————

Dunia Nak Kiamat..

29/10/2008 21:13
Ustaz Harun Din dalam ceramah dia ada membaca sebuah artikel yang menceritakan bahawa dunia ini nak kiamat...Planet Marikh telah mengalami pusingan yang terbalik pada bulan September 2007...Maknanya planet yang dekat dengannya juga (BUMI) akan bertukar arah pergerakan juga..Maka pada saat itu, akan...

—————

Visitors notice

28/10/2008 19:52
Let your visitors know about news and events on your website as often as possible. You need to keep your website up-to-date so that your visitors will get used to visiting your pages regularly. You can use RSS feeds to deliver new articles directly to your readers.

—————

Website launched

28/10/2008 19:51
Our new website has been launched today. Tell your visitors why you have started a new presentation and how it benefits them. Mention your goals and project advantages. Try to briefly give your visitors reasons why they should return to your pages.

—————